Friday, December 4, 2009

thankyou dear

love and huggies by goodgirlgee at Friday, December 04, 2009
Omg!i'm so excited to update new entry even though its already late but i still want to say this...


thank you CHAEID!!!


why i thanks her?what did she done?woho,kamu tengok sendiri blog busuk aku neh,dah ada layoutkan kan?teruja teruja.dah tak busuk okeh blog i neh,bahaha.i tried so many times to change the layout from default to new one but failed.its not i dunno how to do it tp dia memang xnak dengan laptop aku ke apa ntah.okay la mengaku memang aku xreti.i'm finally asked a favor from Chaeid to help me out.beliau membantu dengan tak tau la rela hati ke tak tapi beliau tak merungut langsung bila aku suruh tukar-tukar layout yang aku xberkenan banyak kali.beliau ikut je okeh.oh u so sweet sweetheart.Chaeid msti suka dan berterbangan di angkasa dan xnak turun-turun lagi kena puji dgn aku.
i dont'mind kalau kamu rasa layout ni burukbusuk lagi xcantik dan xmenarik langsung.aku pon rase macam tu.haha.but i will keep this layout sampai aku rase xtahan dah nk tengok rasa nak muntah pitam segala kalau tengok dia.
and oh CIK FIERA please dont get mad because this is not a special entry to Chaeid,i just want to thank her for her help.your turn will come so soon okeh(macam aku buat blog ni utk buat special entry pasal dorang je.hahahaha)




to Chaeid: sundae ice cream waiting for you at anytime you want!*orang lain sila jangan nak mintak-mintak jugak.ini utk Chaeid je.kalau kamu nak sila mintak duit dengan mak kamu pergi beli sendiri.*

2 heart said:

chaied on December 4, 2009 at 3:26 AM said...

owh auch..saye terharu..hahaha.. :D ala, biase la tu..saye bdk yang baek baek baek dan lagi BAEK! yeay! saye x nk sundae..nk chocotop jugak..gimme TWO! :D

P/S : same2 cik ajie..hehe.. XD ape gune kawan klu x leh tlg..tlg selagi mampu org kate..biau simple, asalkan membantu~

fieracomey on December 4, 2009 at 6:35 PM said...

ho2....comey doh blog ni ajie....bau wangi doh sket2...hu3.....biso r mum...(jgn lupe entry I ye....)

 

what my heart want to say Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei