Tuesday, December 1, 2009

finally december!

love and huggies by goodgirlgee at Tuesday, December 01, 2009
Its finally december!welcome december!end of the year.so much sweet and sour memories have been through within this eleven months.bila dah masuk bulan terakhir ni mula la sibuk nk buat itulah inilah.checklist what have been achieve within this year,apa yg still in progress and apa yg xjalan langsung.muhasabah diri.kumpul azam-azam baru tambah lg dgn azam tahun-tahun lepas yg forward ke depan.panjang kata banyak benau benda nk kena buat dlam bulan disember neh.

for me december is still december!nothing much change..still on semester-break.waiting for final result is very suck.everyday is a rainy day.wasting time the whole day at home adelah sngt xbest!mmglah best duduk kat rumah tp kalau dah sepanjang hari kau duduk je terperap kat rumah main game dgn facebook je sambil update blog itu pun kalau kau rajin kau hengat best ke?hoh,sungguh la bosan okeh.if dicember is a good month for you,then its great!kalau kau sambut birthday pd disember,happy birthday.kalau kau kahwin pd bulan disember, tahniah.kalau kau dapat anak pd bulan ini pon tahniah jugak.macam dah banyak aku meroyan dan membebel sebelum aku mula mencarut i better go.bye kamu!

there's one good thing will happend this december,i mean to me not you!so just wait for the next next next update.

3 heart said:

fieracomey on December 2, 2009 at 11:30 AM said...

weh,,,mano entry special ko aku nyo?

goodgirlgee on December 2, 2009 at 4:00 PM said...

eh,hengat lg kamu des!hahaha!sabo a december pnjang lg..:p

chaied on December 3, 2009 at 1:36 AM said...

hoh, sudos..fiera menuntut dos.. :P

 

what my heart want to say Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei