Saturday, December 12, 2009

lambat macam siput babi

love and huggies by goodgirlgee at Saturday, December 12, 2009
Bila kamu jarang-jarang membaca novel inggeris dan tiba-tiba kamu membaca novel inggeris dan sngt taksub dengan novel itu kamu tidak akan kisah untuk menghabiskan 500muka surat walaupun sambil membelek kamus.membaca sambil mengeja eh bukan sambil membelek kamus mencari perkataan yang berbelit lidah utk disebut adelah lambat macam siput babi.wtf.


what did i read?(ha,kan dh cakap omputih,siapa suruh baca novel omputih)










yes,its TWILIGHT(mmg dah basi bru nak baca)!!its already 3days but i'm still not finish.tengok,lambat macam siput babi kan.i read this novel with the company of......






JUNIOR ENGLISH DICTIONARY.what a shame.wth.@#%^&!#$%^.and i jot down words that i cant memorized.x percaya?



sangat shame?no lah.this is one good alternative to learn english okeh.kamu tidak perlu malu untuk mengaku.ia salah satu cara yg baik.betul ni.sekarang saya sudah ingat perkataan-perkataan yg susah itu dan blh guna dalam final exam nanti.hahaha.


Tengok,sekarang kamu paham bukan kenapa lambat macam siput babi?kalau xpaham buat-buat paham sahaja.I thought my English is quite good,but now i realize its not.i still need to refer to the dictionary.wth.masih banyak perlu belajar.masih banyak words yg aku xtahu.xsuka.

P/s:teacher Fiera,can u teach me English please?

some Uitimians was still 'berkabung'.i'm done with that.

2 heart said:

fieracomey on December 13, 2009 at 1:51 AM said...

aku pun po mum jugop....x reti mano...skit2 bley la...aku teacher sek ren jah...hu3..

btw..its one of the good ways to learn english...through readings...good effort...caya lah...!! u go gurl...hu3

goodgirlgee on December 13, 2009 at 3:23 PM said...

hoho..but i think urs is better than mine!n u rite,pasni kena banyok bace novel2 bi neh,best jugop..hak3!

 

what my heart want to say Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei