Wednesday, January 29, 2014

life.love.laugh#24

love and huggies by goodgirlgee at Wednesday, January 29, 2014 1 heart said
mengikut kata hati

aku berhenti di sini

walau tidak pasti

aku beranikan diri

percaya pada Ilahi

pasti ada hikmah tersembunyi

rezekiNya pasti menanti

disetiap pelosok bumi


29/1/2014
geeyusof

Sunday, January 12, 2014

benda baik harus dikongsi bersama^^-marine essence.

love and huggies by goodgirlgee at Sunday, January 12, 2014 0 heart said
Hai readers!amboih hai bagai stok ramai sangat readers kau.hihihi tak apalah walau sorang je pun still kena hai kan.okay today's topic adalah pasal produk yang tengah laris lagi hot di pasaran dah sama hot dengan goreng pisang panas.betul ni.dah lama sebenarnya nak share tapi sebab selalu koya busy maka tidak sempat.

It is marine essence produk-body wash dengan shampoo.memang bagus okay marine essence ni.dulu masa baca je testimoni orang lain memang aku agak ragui jugak betul ke produk ni berkesan tapi lepas try guna sendiri barulah rasa macam okay tak baik dulu meragui keberkesannya.memang berkesaaaannn!how its worked on me?

Dulu..eh bukan dulu sangat dalam few months ago,detect dekat lengan ada kulit tak sekata.di few bahagian lengan kulit macam jadi tompok-tompok coklat(dark chocolate),tak sama ton dengan kulit dibahagian lain.terus rasa down kenapa pulak kulit aku jadi macam ni.nasib baik di lengan bahagian aurat jadi bolehlah tutup.disebabkan ia dibahagian yang orang tak nampak jadi ignore dulu sampailah aku guna body wash marine essence ni.few weeks lepas guna kulit menggelupas teruk dan lepas check balik tengok-tengok kulit tak sekata di lengan dah tak ada.dah jadi sama ton dengan kulit asal.memang terkejut gila.okay kecantikan kembali hahahaha tapi itu tak bermakna aku pergi bukak aurat.

Dan jerawat atas belakang juga makin berkurang.dulu banyaklah jugak jerawat atas belakang,hehehehe.jadi sekarang mari dapatkan sexy back.

Aku dah share testimoni sendir jadi sekarang nampak tak kebaikan dan kelebihan marine essence produk ni?ia memang baik untuk kulit.sangatlah sesuai untuk kulit kering sensitif lagi bermasalah macam kulit aku ni.

Kebaikan lain dalam marine essence produk?nah tengok kat bawah:



 major affect on me are no 2 and 3!^^



 sebotol ni pakai sebulan pun tak habis lagi.(:

Kalau kita tengok testimoni orang je memang rasa macam betul ke betul ke sampailah kita try sendir barulah kita akan percaya,like me.hehehehe.sooooooooo tunggu apa lagi,baik you all try now.not just a body shower and shampoo~~it save yourself!^^contact me if you wanna try,ok good people?hihi ^__________________^

NO BEFORE and AFTER photo due to aurat.thanks.

benda baik haruslah dikongsi bersama.bai.

photocredit to owner.

Friday, January 3, 2014

2014~~~annyeong!

love and huggies by goodgirlgee at Friday, January 03, 2014 0 heart said
Brand new year!

Welcome 2014~
please treat me nicely
i have a lot to achieve this year
and i pray 365 days would be enough
so kindly cooperate and be good to me
cant promise to always come and update 
because i did so last year but i broke the promise
hohoho sorry!
so lets see what happen to gemox's life this beautiful 2014~~~

^______________________________________________^
bai.
 

what my heart want to say Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei