Sunday, December 6, 2009

hot chick's wedding

love and huggies by goodgirlgee at Sunday, December 06, 2009
AMARAN:Entry ini panjang macam novel Adam dan Hawa.kalau kamu tak suka baca novel kamu blh tngk gambar.kalau gambar pon kamu xsuka tengok kamu blh pergi bahagian atas belah kanan,klik pada X.sekian terima kaseh.


I'm supposed updated this entry yesterday but since yesterday penat gila macam baru lepas lahirkan anak kembar,so here it is!last entry aku ada membebel pasal hari sabtu and yes sabtu had passed and what happend on sabtu was i'm attend my best best best friend wedding.itu je kan yang aku duk beriya-iya sangat.eh wedding ni penting okeh.

summary is better than the whole ntah hape-hape story kan..

145pm-berkumpul di Masjid Lemal.kitorang pergi konvoi okay 10 buah kereta kalau aku xsilap bilang.Mine-citra pinjam.Ain-swift.Dausi-kelisa.Elisz-myvi.Fiera-myvi.Farah-viva.Najwa-unser.Nadiah-xingat keta ape.Raids-xtau keta cap ape.Shafa-kelisa.dah macam rombongan pengantin lelaki la pulak.
2pm-heading ke Tanah Merah.sampai around 2.30.tunggu si cantek Shafa sbb most of us xtau rumah Aghah.i tau cuma xingat jalan..okay xtau lah tu kan.
3pm-heading ke rumah Aghah.around 5minit je dr rumah Shafa.rest of the story let the photos tell ya..




invitation card.got this card sebulan awal.



the bride and bridegroom.Aghah and bro Wan.so shweet rite?




Aghah~my best best best beautiful girl.kamu sangat chantek!




below are our gedixs-gedixs photos.haha.





the more the merrier!



they're nut. last group leaving bride's house.korang tunggu apa?

*my sweetprettygorgeouslovely ladies.i love you.*





goodybag dari pengantin. as usual isi-isinya adelah yassin dan telur dan gula-gula.



6pm-back home after lepak-lepak rumah shafa.some of us dah blah awal lagi.

this is enough.lama nak upload gambar.shial.

yesterday was a great day.saye gembira.hope kamu semua juga gembira.

1 heart said:

fieracomey on December 7, 2009 at 12:55 AM said...

AKU GUMBIRRAAAA!!! YEEEAYYY!!! SUKE HATI!!

 

what my heart want to say Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei