Sunday, August 7, 2011

i'm giving away duit raya!

love and huggies by goodgirlgee at Sunday, August 07, 2011
Seminggu sudah ramadhan.alhamdulillah,i puasa lagi tau sampai hari ni.kekekekeke.macam kau sorang puasa!


Tahun ni secara rasminya aku takkan dapat duit raya lagi malah aku yang kena bagi duit raya.ohhh TIDAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!siapa buat baik dengan aku akan dapat duit raya,siapa yang kerek-kerek dengan aku macam Arysha dan Anis akan dipertimbangkan nak bagi ke tak duit raya.muahahahahaha.sampul duit raya dah dapat dari Etiqa!tapi ada sepuluh je jadi mungkin hanya sepuluh orang sahaja yang akan dapat duit raya dari aku.

Dan ada satu set special sampul duit raya!tapi yang ni tak mungkinlah aku nak bagi kat orang atau mungkin aku akan bagi special hanya untuk seorang dengan nilai duit raya yang mungkin lebih sikit.



TADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
kiri:tahun ni punya.
kanan:tahun lepas punya.

siapa nak duit raya dalam sampul ni silalah berbuat baik dengan saya.hanya seorang sahaja akan dapat.SEORANG SAHAJA.dengan nilai duit raya yang mungkin lebih dari sampul biasa!eh,tapi untuk ELF sahaja tau!:p

sebenarnya aku nak show off aku ada sampul duit raya SJ.ha,ko ada?

bye!

3 heart said:

munirah azmi on August 8, 2011 at 1:04 AM said...

calon2 berdasarkan statement "untuk ELF sahaja" tu memang sah2 aku.. hahahaha.

chaied on August 11, 2011 at 5:16 PM said...

aku x kesah pn ngan sampul duwet, aku kesah ngan duwetnye aje! :D

goodgirlgee on August 12, 2011 at 2:39 PM said...

munie:hahaha maka silalah berbuat baik dgn akak.anda mungkin termasuk dlm top 5.hahahaha.:p

chaeid:tgk dulu kelayakan utk dpt duit raya tuh.kelayakannya di state di ayat terakhir,mu tak qualified pun,hahahahaha.maap ye,xde duit raya untuk anda.:p

 

what my heart want to say Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei