Tuesday, December 13, 2011

TeukSo:shomells!

love and huggies by goodgirlgee at Tuesday, December 13, 2011
Dulu kat sini bukan main lagi pung pang pung pang tak puas hati cuak segala dengan Couple baru dalam We Got Married which is Teuk dan Sora.sekarang apa sudah jadi?HOMAIGOD I dah jadi TeukSo shipper!never missed watching the couple since episode one!ha,itulah lain kali tengok dulu baru bagi opinion ke laut,tahu!.teheeeeteheeee!eh tapi yang aku cakap tak puas hati tuh sebab Teuk sangat busy jadi kenapa nak semakkan lagi jadual dia tapi nampaknya dia sangat gembira dapat 'kahwin' jadi aku pun okaylah,I'm fine with that too!:D


They're are so sweet,seriously!Sora sangat comel dan well-mannered.saya suka dia!kalau dorang continue dating in real life lepas WGM ni habis pun secara jujurnya,I dont mind!betul aku tak kisah!

Oh,tambah havoc lagi bila ada 4 ketul pak cik kat bawah ni.sumpah comel gila bila dorang keluar sampai sakit perut gelak nasib tak putus urat kentut.


Fighting Junior(Eunhae+Kyumin).gila hokeyh 4 orang neh!
function:muncul bila TeukSo awkward.kerja bahan Teuk aje!bahahahahaha.

Once korang dah tengok terutama episod satu aku gerenti korang mesti nak tengok next episod lepas tu terus jadi follower macam aku sampai tertunggu-tunggu cepatlah keluar next episod dengan english sub.ha,tak percaya cer tengok!

So now I'm a Teukso shipper besides Eunhae.I will support you TeukSo!okay bye.

credit pixs to Mr Google and Kshownow.



5 heart said:

TiA on December 14, 2011 at 11:26 PM said...

uit...share la link donlod ktne~ huhu..

goodgirlgee on December 14, 2011 at 11:35 PM said...

tia:mu tengok je kat Kshownow tuh.aku download kat situ je.and semua variety show aku tengok kat situ.:D

TiA on December 14, 2011 at 11:39 PM said...

ak noob sket kt kshow tu...ak tgk RM pn ak donlod dr isubs...yg kshow tu sume junior yg bg..haha..

nnt ak tny member ak klu die ad..ak da lame tggl WGM ni..lpas hyunjong hwangbo tkde tu da tk tgk..huhu

goodgirlgee on December 15, 2011 at 11:49 PM said...

darak ah mu neh.situ la senang.RM aku tgk d tb jah.ha3.

aku pun donlod gak.episod 1 jh xdonlod.aku tak sabar tunggu Teukso blh rumoh pastu wat house-warming party msti kecoh.teukso ni lawok dowh!serious tmbh2 ado 4ekor tuh.eh tp xtahulah opinion mu sbb mu kan xminat SJ.hik3.

TiA on December 15, 2011 at 11:56 PM said...

hahahha...ak dop reti..sunggoh...kshow ni tk jmpe pn link.. bla register doh pom~

weh2..ak minat ugop la SJ..cme bkn die hard elf jah...ak tgk kot fullhouse suju..explore human body...huhu

 

what my heart want to say Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei