Wednesday, December 7, 2011

sometimes giving up is not easy...

love and huggies by goodgirlgee at Wednesday, December 07, 2011
Hari ini hari terakhir kontrak dengan Etiqa.kalau ikutkan hati aku nak stop je terus,tak nak sambung lagi dah tapi tak boleh ikut hati,kena ikut iman eh akal. nanti nak kena bayar bil api air astro broadband bagai belum lagi nak 'hidup' dekat Shah Alam tempat paling mahal dalam dunia ni.belum lagi nak beli SJ's merchandise.belum kira saving nak pergi Korea lagi tahun depan kalau ada jodoh,kalau tak ada tahun depan depan.paling penting aku perlu saving untuk Super Show 4 walaupun tak tahu bila ia akan berlaku.okay,mungkin bukan paling penting tapi antara yang terpenting.sebab lain tu biarlah aku keep dulu sampai jadi kenyataan.jadi aku kena kerja,kena teruskan jugak segala penderitaan ini.


Aku,mampu bertahan selama beberapa bulan ni dan akan meneruskan lagi di masa depan adalah kerana 'mereka' di bawah.





kereta impian.konon.i want my own car!


nampak tak gambar belakang pembaris tuh?yes,they're my inspiration!


dan pak cik neh,he is my motivator.i feel like he's watching me and said 'fighting,dear!'


dan purposely letak wallpaper masa pergi Korea dulu supaya sentiasa ingat,nak pergi Korea lagi in the future.

so bila rasa sangat stress gila dan feel like giving up macam aku nak resign sekarang jugak,
i will look at 'them',saying fighting to myself and gain my energy back!


jadi aku kena sambung kontrak dan kerja walaupun aku mula benci kerja ni.okay bye!



1 heart said:

munirah azmi on December 8, 2011 at 12:21 PM said...

good luck sis!! chaiyok!!

 

what my heart want to say Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei