Monday, December 19, 2011

sudden changes...:(

love and huggies by goodgirlgee at Monday, December 19, 2011
Meeting hari ini memang mengejutkan.half of registration team di-assign-kan kepada Exec.eh aku pun Exec jugak hape?diam!itu termasuklah aku yang sudah biasa buat registration selama beberapa bulan ni dan what now?working under Exec?damn!its a good opportunity to learn new things instead of buat registration sahaja kata Encik Jasmin but sudden change like this aku tak suka hokeyh.berkuatkuasa esok maka bye registration i will grab the opportunity to learn new things such as attend call dari client-yang-mengamuk,bunyinya sangat menarik dan hai kepada my Exec Michelle.cant I have Kak Maria?haiihhhhhhh,okay bye!

change is good but not sudden change.its apply to me.haihh!

1 heart said:

chaied on December 20, 2011 at 3:45 AM said...

Wishing you all the best!

alah, anda mampu hadapinye okeh! ;)
Handle it with care~ WOW!

Lotsa <3,
Chaied~

 

what my heart want to say Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei