Saturday, December 25, 2010

sambutan perayaan yang ada salji,pakcik pakai baju merahputih,ayambelanda dan pokok tinggi ada hiasan

love and huggies by goodgirlgee at Saturday, December 25, 2010
Sebenarnya macam nak wish Krismas untuk 1Malaysia tapi tetiba terjumpa artikel cakap tak boleh wish Krismas,HARAM.so tak jadilah.tukar wish kpd statement macam tajuk entry pun okay ah kot,muahaha tak semenggah tajuk entry.lagipun macam tak ada pun kan yang sambut Krismas baca belog neh.kan kan kan?ke ada?sebab tak boleh wish jadi aku jamu gambar jelah,okay!mari menikmati hidangan yang hanya special untuk Krismas sahaja....



pembuka selera,Kyuhyun."hoorayy Krismas!"








dessert adalah paling lazat,Siwon,muahahaha!


they're celebrating Christmas in Guangzhou with Elfs because of Super Show 3,so have fun,brothers!

tertunggu-tunggu bila nak turun salji di Malaysia.kekekekeke.

1 heart said:

chaied on December 29, 2010 at 7:32 PM said...

anyong~ :D

 

what my heart want to say Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei