Thursday, November 26, 2009

new moon

love and huggies by goodgirlgee at Thursday, November 26, 2009
26november2009.new moon release kat Malaysia hari ni weh.seminggu selepas release kat US.unfortunaely i cant watch the movie straight from cinema.kat kelantan ni kat ceruk mana la aku nak g godek cari GSC atau TGV.sumpah xda.sumpah rasa macam nak meroyan sbb nak tngk.tahap addict ke hape xtau la aku neh.haish.dari tadi-tadi lagi duk dgr 'two is better than one' sampai nak habis bateri hp sambung lagi sampai esok xnak tutup.lagu tibto tu ost new moon.hari-hari duk dengar lagu neh.aku xbosan lagu ni yg bosan dengan aku.haha.seriously i'm fall in love with the movie~bella and obviously la kan edward!.kalau ade yg xtau new moon tu ape,hantu ke planet baru ke jadah ape nah tengok gambar ni hah.
*credit to en.google.kamu mmg baek*

nak sambung meroyan.dah bye.


doa:hara-harap dia tayang sebulan,sempat la balik shah alam nt bulan doblas.

3 heart said:

cik EPAL on November 26, 2009 at 1:32 PM said...

semua nak menunggu cerita new moon nampaknya ;)

goodgirlgee on November 26, 2009 at 6:04 PM said...

ape blh buat..crite tgh hot,xkan tnggu yg dh basi..ngeh2!

chaied on November 29, 2009 at 1:25 AM said...

aku br lepas download..esk layan..mlm ni da ngantok tahap cipan..yeay! even pic xde la tip top sgt..at least layan~ yeahhh! XD

 

what my heart want to say Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei