Sunday, November 22, 2009

jangan ikut aku..

love and huggies by goodgirlgee at Sunday, November 22, 2009
Tadi tngh sedap-sedap berconference dgn buddies-buddies yg hot kat ym,tibe-tibe Fiera,eh x sebenarnya aku,ckap psal blog.okeh mmg aku ckap pasal blog dulu.baru buat blog dh kecoh hahah.pastu semua orang pom mula cakap pasal blog kau aku pastu suruh tambah-tambah blog kau aku pastu suruh ikut-ikut blog kau aku pastu suruh komen-komen blog kau aku pastu suruh selalu-selalu dtang blog kau aku..weh sudah,penatlah!sebenarnya aku nk cakap aku suruh,eh bkan suruh je,pakse siap dorang jd follower..hahaha!blh plak pakse-pakse orang jd follower.padahal blog macam ntah hape-hape busuk lagi buruk gile.tau xde orang nk follow,xyah follow..haha!dorang ni pom sbb aku paksa je pastu siap ugut-ugut lg xnak kawan dh kalau x follow(yg ni tipu je).


p/s:tq fiera,chaied and yana..hahaha!aku xpaksa kan?korang ikhlas kan?bahaha..

3 heart said:

chaied on November 22, 2009 at 3:19 AM said...

ye aku ikhlas wahai ajie.. :D chocotop! chocotop! yeay! XD

fieracomey on November 24, 2009 at 2:36 AM said...

aku pun ikhas jugop...janji wat so entry ko aku...special for me..supo mum wat ko eliz....x aci r..eliz sore hk buleh....aku nk gop.....ho3

goodgirlgee on November 25, 2009 at 1:59 AM said...

iklas chaeid-mitop chokotop.
iklas fiera-mitop wat special entry
iklaskah mereka?lu pk la sndri..:P

 

what my heart want to say Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei