Sunday, November 22, 2009

eliza vs hafiz..siape mereka?

love and huggies by goodgirlgee at Sunday, November 22, 2009
Hari-hari yg bosan di rumah.tibe-tibe jd sngt rajin nk update blog.macam nk berblogging je setiap minit..haha!this entry is special 4 my deary si comel,ELIZA.dia suruh aku wat special entry 4 her kalau dia jd follower aku,nah amek la mu,aku dh buat special entry utk mu..tp kena share with hafiz,hahaha!who's hafiz?my bf?fiance?brother?jiran sebelah rumah?oh no!he's not anyone to me..but if u listen to fly fm everynite~monday to friday u know who is HAFIZ HATIM.he's really a 'crazy' announcer.together with Basil they really make me laugh eveynite hahhaha.another thing yg buat aku really really loike him adelah..jeng..jeng..jeng,he's also



yeah! a big fan of CHELSEA!we're in the same team okeh..oh,kalau kamu
xtau,mreka sdng mndahului liga.


so what with that?oh,thats not the story.the thing yg aku nk ckap is..ehem,mukadimah dulu.pernah x korang macam minat,eh minat ke orang pnggil?aku pnggil suke je..xnak ngaku minat,hahha!ok smbung,suke kat artis ke,footballer ke,ahli politik ke,or sape2 je la dlm dunia 'glamour' pastu selame ni korang selalu harap dpt jumpe dorang or sembang2 ngn dorang or at least ckp kat tepon pon dh ckup baek.pernah x?pernah x?eleh jgn tipu,aku tau pernah kan..sbb aku pon same je,hahha!all this time,aku slalu nk try call fly cos nk ckp ngn Hafiz,tp xcukup brani atau lebih tepat alasannye sayang kredit.hahahah!but today,i did it!talking on the phone with hafiz is like he's my bff.cakap mcm ko dh kenal aku 10thun kan Hafiz.hahha!seriously i'm so xcited.sangt rugi xde kat sane.its happend because of my luvly sista.she attend the radiofest kt stadium shah alam,call me and said she's straighly in front of Hafiz and then passed the phone to him.xcaye weh xcaye.we talked about 5minutes then pastu aku terus pengsan,eh ceyh xla tipu je.tenkiusista.saye sayang kamu..sambung teruja.terkesima.



kalau korang xkenal siape itu HAFIZ HATIM,he's one of FLY FM annoucer,here he is..

inilah beliau.ramai xkenal sbb beliau bkan artis,but radio annoucer.
thanx Hafiz sudi ckap ngan i yg ckap pom mnjerit-jerit sbb xdgr bising sngt.haha.
*gambar curik kat facebook*




hoho.sikit je aku ckap pasal Elisz,padahal td ckap special entry utk beliau.hahhaha.tq dear jd follower aku walaupun sebenarnya aku jugak yg paksa hahahaha.do come to my blog slaluh okeh.



hah amek ni gambar Elisz plak.comei kan comei kan..*memuji dgn serius*
*gambar ini jugak curik kat facebook*


P/s: Eliza dan Hafiz xde kaitan langsung.mereka tidak mengenali antra satu sama laen.bukan pasangan kekasih bukan jua adik beradik.harap maklum.

2 heart said:

Anonymous said...

hooooo
aku dtg ko blog mu buat kali ke 6
rajin x aku melawat blog mu..
hehehehehe
knal dh apih tu
sajo jah tanyo
nk wat mu skt ati

goodgirlgee on November 25, 2009 at 2:20 AM said...

siap kiro lagi brp kali mri blog aku.
mari lg skmo,ajop saim2 seluruh ahli keluarga kerabat2 mu mri menelaah blog aku neh.
xsakit ati pon~sapo apih?

 

what my heart want to say Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei