Saturday, November 26, 2011

2PM Asia Tour 2011~awesome!

love and huggies by goodgirlgee at Saturday, November 26, 2011
Semalam buat kerja gila dengan seorang kawan yang agak gila jugak,Anis bila dengan selambanya dia message aku malam sebelumnya ajak teman dia pergi tengok konsert 2PM esoknya(semalam)padahal tiket tak ada lagi.dia boleh dengan selamba cakap dia tengah usha tiket dan kalau tak ada pun gamble je pergi stadium untuk cari tiket,mesti ada.aku dah macam perempuan ni biar betul!lepas 3-4 ketul message dia senyap.aku pun bajet tak ada tiketlah tapi semalam seawal pagi aku nak pergi kerja dia message balik cakap ada tiket jadi boleh pergi tengok konsert 2PM!biar benar?gila tak si Anis neh?muahahahaha.

So,dapatlah kitorang berdua pergi tengok konsert 2PM.Anis beli tiket dari Hottest so dapatlah murah.kitorang dapat tiket free seating for only RM150 each tapi lagi best mungkin berkat kitorang sembahyang dulu sebelum masuk,dari free seating kitorang dapat masuk bahagian rock pitt!rock pitt okeh rock pitt!rock pitt yang harga tiket dia rm400++.muahahahaha kitorang berdua memang terkejut gila!rock pitt memang dekat habis ah dengan stage.memang dapat tengok dorang berenam dengan sangat clear.sangat amat gorgeous lagi handsome tak terkata okeh dorang neh.tak percaya?check it out gambar kat bawah!



























all photos taken by Anis.dia yang beriya pergi depan,aku kat belakang-belakang je.


CORAT-CORET CONCERT;

#colourful litestick is everywhere.dah macam pergi clubbing aku rasa.kalau ELF neh sumpah dah kena hempuk.

#tak banyak fanchant dan projek dari Hottest.ke memang tak ada?ke aku yang xtahu?

#ramai Hottest yang sembahyang Maghrib dan Isya dulu sebelum masuk stadium.alhamdulillah.see,duniawi dan ukhrawi balance,ok!:p

#stadium nampak tak penuh walaupun kecil je.rock pitt pun tak penuh.aku siap boleh berlari-lari lagi dalam kawasan rock pitt tuh.macam tak ketat sangatlah security dia.

#2PM bagi bunga pada fans tapi sebab aku agak jauh di belakang dan tak kuasa nak berebut-rebut dengan Hottest maka tengok jelah.

#okeh yang ni awesome.dorang semua bukak baju dan tunjuk abs masing-masing.Hottest memang meroyan habis ah.aku?hanya mampu tutup mulut dan mengucap panjang.kenapakah masa SS3 dulu SJ tak boleh bukak baju dan sekarang 2PM boleh?annoying tak puashati.eh tapi I dah tengok abs 2Pm secara LIVE,ko pernah?hahahahaha.

#Junho cakap melayu saying "kami akan balik lagi ke sini".oh sangat comel!sangat comel!dorang semua cakap terima kasih.SJ pun tak pernah cakap terima kasih tau!tahu apa kaba je!

#now bias change becos of Chansung!haish budak magnae neh.sorry Taec,tukar tempat dengan Chan eh!:D

#keluar awal before the concert really end sebab nak kejar train dan bas balik Shah Alam pulak.nasib baik sempat dengan last bas kalau tak tumpang tidur bilik 2PM la,muahahahaha.

#watching 2PM concert really remind me to SS3.sekarang saya mahu SS4!

#baik aku berhenti sekarang sebelum ia menjadi satu comparison antara konsert 2PM dengan SS3 SJ.


Tiket disponsor oleh Anis sebab tu aku pergi jugak walaupun penat balik kerja.eh tapi aku bayarlah half.thank you Anis for this great memory.lain kali boleh buat lagi kerja gila macam ni.I suka!bye~

1 heart said:

aishah na'ai on November 27, 2011 at 5:55 PM said...

ok! jelesss...

 

what my heart want to say Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei