Thursday, June 23, 2011

parti pengantin baru~

love and huggies by goodgirlgee at Thursday, June 23, 2011
Banyaklah kau punya parti.lebih kepada piknik sebenarnya sebab kitorang makan-makan tepi tasik je.seronok sangat dah lama tak bergumbira dengan kekasih-kekasih hati.sebenarnya nak celebrate buchik dan husband sebab dah janji nak pergi wedding dia tapi tak pergi sebab…adalah sebabnya.lepas tu janji nak pergi belah pengantin lelaki pulak pun tak pergi jugak sebab…pun adalah sebabnya.maka rasa bersalah dan plan piknik ni untuk menebus rasa bersalah tu dan raikan perkahwinan doranglah konon-kononnya.tapi dah jadi macam usual gathering kitorang sebab pengantin sampai lambat di kala makanan dah nak habis sebab kitorang dah melantak dulu,muahahahaha.dan husband buchik kena jadi photographer kitorang,nasib kaulah Mizi.kekekekeke.


pengantin baru yang diraikan KEKONONNYA.




memang kegemaran camwhore muka rapat-rapat menyempit.










apa kena entah dengan 2 orang tuh.

tiba-tiba pengantin baru dah bawak anak umur 2tahun.apa kes weh?anak buah daa...:p






motip tunjuk tangan macam tu sebab nak tunjuk bukti 'oh i memang dah kahwin nampak tak inai kat jari i?' tapi lagi 2 orang tuh?















2 US is a must!kekekekeke.









merioh nau bergosip!


Semua ini sangat seronok!more gathering to come this July,ohh ohh i couldnt wait!


nasihat:keluarlah bergembira dengan kawan-kawan seperti ini dan nikmati hidup anda!:D

1 heart said:

chaied on June 24, 2011 at 2:23 PM said...

Ohho~ Meriah! :D

 

what my heart want to say Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei