Wednesday, June 22, 2011

kerana kawan-kawan...

love and huggies by goodgirlgee at Wednesday, June 22, 2011
Kadang-kadang rasa give up tapi aku tak boleh kalau tak jumpa dorang dan tak sanggup tengok apa yang kitorang dah bina dan lalui lebih 10tahun ni lenyap macam tu je.macam kitorang hanyalah sekadar kawan sekolah menengah yang bertanya khabar bila perlukan bantuan sahaja.macam kawan sekolah menengah yang terputus hubungan bila dah keluar sekolah bila jumpa balik rasa awkward.macam kawan sekolah menengah yang hai-hai-bye-bye sahaja.aku tak mahu macam tu.jadi aku bersungguh dan teruskan walaupun kadang-kadang terluka dengan reaksi dan feedback dorang.



latest,piknik di Taman Botani Putrajaya untuk raikan perkahwinan Buchik.



wedding Aghah.


Genting Highlands.


Masjid Besi Putrajaya.*lupa dah pergi event apa*

Bukit Cahaya Seri Alam,Shah Alam.


berbuka puasa di Kenny Rogers,Midvalley.


lawan bowling di Hotel Perdana,Kota Bharu.


piknik di Pantai Melawi,Bachok.


Gempak Gembira Raya 2010-rumah Ain.


melawat Adam (our prince).


Gempak Gembira Raya 2010-rumah Dayah.


I-City,Shah Alam.


piknik di Sungai Tekala,Kajang.


melawat rumah Nik Dewi.


majlis aqiqah Adam di rumah Sya.


wedding Suzie.


wedding Dausi.


wedding Buchik.


piknik di Pantai Melawi,Bachok.



gathering rumah Nadia,2008 lagi okay!



2 gambar kat atas ni lupa dah kat mana tapi masa awal-awal habis sekolah.


Semua kegembiraan di atas aku tak sanggup lepaskan begitu sahaja.sudah terbiasa bersama dorang sudah terbiasa berjumpa dorang jadi susah untuk aku,haish!harap dorang juga rasa apa yang aku rasa.



p/s:tak tahu kenapa tiba-tiba jadi teremosi macam ni.





1 heart said:

chaied on June 24, 2011 at 2:26 PM said...

ilek jie ilek..
stendek dos..koho besa masing² ado komitmen, bz nge idop masing²..
Memey ingat ko saim², tapi kadang² ruang dan waktu buat kito jadi bz xdey nk lepok nge saim².. :)
huhu~

Kawan Kapal Selamanya.
LOL.
lamo gilos x guno~ :D

 

what my heart want to say Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei