Tuesday, April 5, 2011

dancing machine big day!

love and huggies by goodgirlgee at Tuesday, April 05, 2011
It supposed to be semalam.tapi semalam penat gila lepas tu terus terlupa.tapi still wish dekat facebook,twitter dan telefon.okay telefon tu tipu.mianhae,oppa!kekekekeke.semalam adalah birthday abang kesayangan.the dancingmachineasianchovy si kurus kesayangan.tahun ni,he's 25!dah tua kau abang...so many wishes i pray for you but macam yang lain-lain mari tengok gambaq dulu,muahahahah.


no di nametag beliau adalah birthday beliau.semalam!0404 is so nice,right?




he is the new member of SJM

athletic gak cam Minho.menang lari berpagar tau!



also known as monkey.perangai pun dah macam monkey.sometimes.:B












oppa,
i hope u will always be happy and healthy
i hope u will always laugh and smile
please dont cry except its for happiness
i hope u will be more strong mentally and physically.hehe
i hope u eat and live well
i hope all ur dreams will come true
i hope u will keep dancing
and never turn ur back towards us(ELF+SJ)
i hope we will be like this forever!



SAENGILCHUKAHAE MY DEAR HYUKJAE OPPA!


haplod gambar tak sedar diri nasib tak haplod semua satu folder HYUKJAE tuh.
okaylah last pix sebagai hadiah
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

tadaaaaaaaaaaaa!si kurus kuat makan yang ada six pack!abaikan bulu kaki.
he's work out really hard 4 those six pack but still tak boleh lawan Siwon,muahahaha


he's now in Taiwan with SJM and already being caked by the members.
HAPPY BIRTHDAY DARLS!

2 heart said:

miss labi on April 7, 2011 at 10:29 AM said...

he is my only sweetheart in SUJU :)

goodgirlgee on April 7, 2011 at 8:15 PM said...

:D
dulu dia top bias saye~he's so sweet kan!

 

what my heart want to say Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei