Saturday, November 20, 2010

baby belog~i'm 1 years old!

love and huggies by goodgirlgee at Saturday, November 20, 2010
Happy Birthday!hari ni hari jadi belog busuk aku.yeayy dah setahun.macam tak percaya dah setahun.macam baru 2 3 bulan je aku buat benda alah ni.mentang ah jarang-jarang update.dulu,ewah dulu macam dah lama benau,tahun lepas ah tu buat belog ni macam sebab ikut trend je,sekarang kan trend belog.semua orang pun ada belog jadi aku pun sibuklah jugak nak ada belog.lepas tu rasa okay belog ni macam best.tak,memang best.

macam kau cakap je apa sahaja dengan belog,cerita gembira sedih marah sakit hati tak puas hati annoying bengang nak menyumpah seranah ke nak perasan berangan sampai ke langit ke apa semua belog terima je.dia tak ada pun macam nak maki kau balik atau komen atau kutuk kau balik.dia diam je macam konon faham semua perasaan kau.jadi aku rasa ada belog ni best sebab nanti dia faham perasaan aku.konon.

umur dah setahun tapi entry sikit je sebab aku membebel ikut suka hati dan sesedap rasa.kalau rajin maka adalah seketul dua entry kalau tak,haram.malas nak mampus!tak pe lagipun belog aku ni untuk suka-suki buat kenangan utk anak-cucu in the future sahaja bkan untuk di komersil macam belog HZ,eceh!tapi sebab dah umur setahun,nanti aku trylah selalu update,okay belog!dah,happy birthday bloggie!dan oh ada birthday orang lain jugak hari ini,tapi itu entry lain okay.


p/s;pertama kali membebel adalah sangat busuk,sumpah busuk(sekarang budget dah wangi sikit,bahahaha).tak percaya tengok sini.

1 heart said:

chaied on November 22, 2010 at 8:16 PM said...

auw..happy birthday..sila msg fb sy bg link yg kamu tgglkan dekat ym sy..sudah ilang~ hee..sowie... :)

 

what my heart want to say Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei