Thursday, July 22, 2010

Flora Fotografi!

love and huggies by goodgirlgee at Thursday, July 22, 2010
Baru lepas cakap dengan umie di telefon tiba-tiba datang angin apa entah nak update belog.tak sebenarnya umie pesan jangan kuat sangat meronggeng,eceh meronggeng tu word aku,umie tak tahu pun maksud meronggeng,dia kata berjalan lalu terus teringat minggu lepas baru pergi berjalan sakan di Pesta Flora,Putrajaya.pesta tu tak best sangat,yang best adalah sesi modelling seperti di bawah ini.



sambutan hari lahir Shafa makan kek kat taman.











jumpa pengantin-baru Nanie secara tak sengaja.tak sangka kau ingat kitorang lagi!muka macam bini orang tulah Nanie,muahaha.



















9 of us sebelum kedatangan Buchik~




GEMBIRA!MAHU JUMPA LAGI SEPERTI INI!


gambar terakhir,modelling untuk promosi ehem album terbaru oppa...

S

U

P

E

R

J

U

N

I

O

R


i didnt bought this because i bought it straight from Korea,yeaayy!heh show off~



semuanya gambar nak ada muka sendiri memang ah gila gambar,tak nak ambil gambar nak masuk gambar je.hahahahha.gadis-gadis ini tidak pernah gagal membuat aku tersenyum dan ketawa.tq ladies jumpa lagi lain kali.bye~

7 heart said:

nadia.yusof on July 23, 2010 at 8:49 AM said...

ya, aku jeles kau asek merayap. jadi kalau xmau bocor rahsia tolong jgn buat aku jeles.. muahahah

goodgirlgee on July 23, 2010 at 1:41 PM said...

heh,time mu duk merayap dlu xde pun aku nk bgtau umi.sape suh pergi duk kuantan,nasib la kan.hahahaha.sila la simpan rm400,nt kita g tengok super show 3,nex year.hahahaha.

chaied on July 25, 2010 at 1:02 PM said...

agagaa.. :P
aku x jeles~

lo on July 26, 2010 at 10:50 PM said...

aku sangat TERSANGAT jeless.. uwaaa!!!

ayu on July 28, 2010 at 9:57 AM said...

aku pun xjeles...kakaka

goodgirlgee on July 30, 2010 at 2:37 AM said...

apekah statement jeles x jeles?xdop duk suh jeles eh.muaahaha!

nadia.yusof on August 1, 2010 at 12:28 PM said...

kuasa ah layan SUJU.. so budak sekolah ok!

 

what my heart want to say Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei