Friday, July 9, 2010

Cawan Dunia;separuh akhir

love and huggies by goodgirlgee at Friday, July 09, 2010
Lagi update Piala Dunia.heh,dah jadi blog bola ke apa blog aku ni.tak,lepas final nanti tak ada dah entry pasal bola,okay!sekarang dah tahu pasukan yang pergi final.semestinya pasukan harapan aku yang memang boleh diharap,Sepanyol dan Netherland.woh dua-dua pasukan pertama kali dapat pergi FINAL Piala Dunia,patutlah suka tak hengat.tapi paling aku gembira,mesti ah kemenangan Sepanyol ke atas German.German yang kerek gila dapat belasah England dengan Argentina kalah 1-0 je dengan Sepanyol?korang memang lawak,ok!lawak jugak bila Sepanyol dapat pergi final dengan hanya kemenangan 1-0 je di setiap perlawanan dari 1st game lg.eh tak,1st game mereka kalah.gila hebat diorang ni survive sampai final dengan hanya 1 gol?muahahaha.ok mungkin aku je rasa lawak.heh!Netherland pulak memang dari mula lagi tak pernah kalah,jadi mereka ni lagi hebatlah kot.siapa juara kena tunggu 12julai ni.whatever it is,i'll root for Spain till the end!


so,FINAL nanti adalah antara..

SEPANYOL VS NETHERLAND



p/s:esok pergi tengok Encik Pontianak Gorgeous yang dah lama tinggal,Edward,nanti i story pasal dia,ok!also Heechul oppa birthday~bye.

1 heart said:

lo on July 10, 2010 at 8:09 PM said...

okeh!~ go SPAIN!~ ho.ho.ho

waka waka ;p

 

what my heart want to say Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei