Friday, June 4, 2010

sekadar gambar hiasan

love and huggies by goodgirlgee at Friday, June 04, 2010
Kan dah cakap akan datang bersama puluhan,eh belasan je kot gambar di zama dulu kala yang entah bila lagi aku snap.dah berhabuk bersawang tapi tetap aku nak tayang.suka hati aku lah.konon malas nak menulis banyak tapi drag-drag gambar ni rajin la pulok.ah sudah,layan je.....






yang ni terbaru kot,2minggu lepas pergi hantar Nuyu ke Uitm Puncak Alam.tengok,memang kat puncak kan?selamat mendaki!



cucu baik menjaga nenek di hospital.teruja tengok kerusi roda terus gedik nak ambil gambar.pengakuan jujur:Nuyu yang sibuk jaga nenek.aku?tidur tepi katil pesakit.muahahaha.



first and last time going home with them!besties,Sue and Nadia.deep sleep.


selalu aku balik kampung dengan dia nilah,abang Sani.kena bayar tambang RM45,kalau tak dia tak bagi naik,heh kedekut.tempat makan tak best tapi seat best.



hasil dari perbuatan di bawah.sedap!sedap!sedap!farewell picnic utk Nik dan Sue.





pergi shoppig utk celebrate dah habis final dan farewell picnic utk Nik dan Sue.2orang kat atas ni tukang masak utama dan pembantu.aku,pemakan!



eceh nak mecelah jugak.









belon-belon berterbangan ni masa pergi sini.









cuba mejadi emak yang baik dengan membawa anak pergi ke taman.comellah!ni pergi taman lepas hujan jadi mood pun tak berapa nak baik tak gembira.hahaha.



pergi celebrate Nuyu yang dapat 10A.bulan Mac lagi kot.semua ni aku bedal sebab bukan aku yg bayar.muahahahaha.


gambar last paling berhabuk.annoying jugak kot.hahaha.nasi-goreng-bodoh buatan sendiri.eh,satu pencapaian dlm hidup aku okeh dpt buat benda ni.sekitar Februari,kot!



woh-woh-woh banyak gila.sakit tangan aku drag gambar-gambar neh.lepas ni tak ada dah gambar-gambar busuk macam ni,semua gambar baru,ok?malas dah.beboi!

1 heart said:

soccerlover on June 7, 2010 at 7:36 AM said...

ehehee...;p

 

what my heart want to say Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei