Thursday, June 24, 2010

Cawan Dunia;stage 1

love and huggies by goodgirlgee at Thursday, June 24, 2010
Sumpah lama gila x datang sini kan.kasihan dia ni,sorry aku sibuk dengan shortcourse jadi tiada masa nak datang sini.sekarang aku dah datang boleh sambung membebel sampai lebam.perghhh sebenarnya aku tunggu nak update pasal Piala Dunia,muahahaha!sikit punya lama tunggu sebab nak kena tengok dulu pasukan-pasukan pilihan aku ni boleh pergi next stage tak.heh,tinggal satu pasukan lagi dan macam dah konpiden je pasukan ni boleh pergi.yes,Sepanyol x main lagi untuk game terakhir utk 1st round.England baru je habis main tadi dan woh woh woh selepas seri 2 games berturut-turut akhirnya berjaya jugak pergi 2nd stage.yeaaayyy jadi xpayah balik lagi.aku dah cuak kalau England ni nak ikut Perancis balik,nasib tak.mari tengok siapa mampu bertahan sampai final!

Entry sebelum ni aku cakap aku sokong England dengan Sepanyol je kan.tapi,heheheh aku dah tambah satu pasukan lagi.pasukan ni pun layak ke 16 pasukan terakhir,siap layak dulu dari England!dan kira mewakili Asia lah jugak.okay tahu dah korang dah tahu.K-O-R-E-A!aku sokong diorang ni sebab diorang macam bawa maruah Asia,mana ada pasukan Asia lain yang layak pergi top 16 weh,Jepun pun tak kot,Malaysia?jadah apanya,Piala Dunia pun tak layak.

Satu sebab lagi aku sokong Korea adalah,erk hehehehe segan pulak nak cakap,sebab er sebab kat sanakan kampung mentua,jadi kenalah sokong.muahahahahahha.bluwekkkk!

muntah darah.bye!

1 heart said:

lo on June 24, 2010 at 8:34 PM said...

haha! lme aku tggu mu menghupdate blog nih..:D

 

what my heart want to say Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei