Saturday, April 13, 2013

birthday girl party!

love and huggies by goodgirlgee at Saturday, April 13, 2013
Its been a week since my birthday and Siwon too!hahahahaha!yes,i am 26 this year,already old still young,bahahahaha!dah lama tak ada orang celebrate birthday,last pun mungkin masa masih remaja dulu so aku dah biasa dengan birthday=ordinary day.lagipun birthday previous year adalah pada hari bekerja jadi memang pergi kerja jelah,siapa sibuk nak celebrate birthday.okay sebenarnya memang tak ada orang nak celebrate pun.sedih sangat bunyinya.hahaha.


Tapi tahun ni wahhhh unbelievable ada orang tolong celebratekan birthday.mungkin dorang kasihan dengan aku ke apa tak tahulah.hahahaha.sebab tahun ni 6 April jatuh pada hari Sabtu,weekend so bolehlah sambil keluar berjimba.thanks so much to my forever-kesayangan-girls-Nadia dan Cheq for celebrating my 26th birthday!touching gila sampai menangis masa nyanyi lagu Sahabat,heh crybaby sangat!

No cake and gift but we went to karoks!dah lama sangat aku nak karoks akhirnya 2 orang ni turutkan juga kemahuan birthday girl yang insist nak karoks walaupun sebenarnya Cheq tidak dibenarkan masuk ke tempat berunsur hiburan tapi dia ikutkan jugak,thank you chubby!^^4 jam dalam Red Box kitorang bertiga nyanyi dan makan sampai lebam,all treated by Nadia!puas hati dan kenyang!


 penuh perasaan nyanyi sambil lepas stress.





Nadia-gemox the birthday girl-Cheq.





food and drink.berkali-kali pergi ambil,mentanglah buffet.
 

I really thanked you girls for making me happy on my birthday!
love you buddies!^^

Sebabkan masa pergi tu adalah birthday,so Red Box bagi free untuk one head iaitu birthday girl dengan syarat buat member card Red Box,RM5,boleh?macam nak paksa orang pulak tapi untung banyaklah sebab one head dah RM58++ buat member card RM5 ke so aku pun buat jelah.ha,dah ada member card boleh pergi lagi lain kali dapat diskaun,yeayyyyy!

Besides these two girls,instant daughters pun bagi hadiah,dorang lagilah awal.hari Jumaat dah terjah aku bagi hadiah dan wish birthday depan-depan bos lagi.malu mak tahu!juga dari partnert,Dila.Dila punya hadiah surprise sebab dia letak atas kerusi masa weekend,bila masuk office on Monday tiba-tiba tengok ada hadiah memang surpriselah!tambah lagi dia tak letak nama dia tapi boleh detect dari tulisan dia,hahahaha.thanks to you too kiddos and Dila!

So i'm already 26 now!patut dah kahwin dan ada anak tapi i'm still single dan menikmati hidup sebagai orang bujang.kkkk.banyak perkara yang aku inginkan dalam hidup telah tecapai pada usia ini dan masih banyak yang perlu dikejar.jadi aku memohon pada Allah moga dipanjangkan umur diberikan kesihatan yang baik dan rezeki yang lebih untuk mencapai impian yang masih belum terlaksana.^_____________^juga mendoakan diri sendiri cepat jodoh,bahahahahaha.dengan Siwon.*PANG*

*thank you everyone yang wish dan mendoakan di setiap laman sosial dan juga message tapi x ada seorang pun doakan aku cepat jodoh mungkin sebab tu aku xkahwin-kahwin lagi.bahaha*

THANK YOU UMI DAN ABAH!^^

2 heart said:

lo on April 18, 2013 at 5:00 PM said...

comeyynyoo blog mung. gano mu wak??

goodgirlgee on April 18, 2013 at 8:58 PM said...

Lei:hahaha hok zaman bilo lagi ni baru nk tanyo,aku pun xingat dh.cari templates dio hk come jelah kot.ha3!

 

what my heart want to say Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei