Sunday, July 24, 2011

childhood friend weds!

love and huggies by goodgirlgee at Sunday, July 24, 2011
Lagi seorang Naimians telah meninggalkan kelab bujang dan masuk kelab saya-dah-kahwin.hadoih,makin berkurang ahli kelab neh tapi aku chill je.tak tergugat.tak risau.tak cuak.agagagagaga.


This friend dah kenal since kanak-kanak lagi.pernah tinggal berjiran di quarters Hospital Lati sebab ayah dia doktor ayah kita juru x-ray.pernah pergi main gelongsor sama-sama dekat taman permainan dalam quarters tu dengan adik-adiknya yang ramai.sekolah rendah juga adalah sama sehingga darjah enam duduk satu kelas tapi bukan deskmate sebab dia pengawas kita budak biasa pakai uniform putih je.sekolah menengah pun sama jugak*sebab itulah aku cakap Naimians* tapi tak pernah satu kelas dan dia budak berulang kita pulak duduk asrama.eh,ni apasal berkita-kita neh?gedik benau bunyinya.okay tukar.TAPI lagi,walaupun pernah berjiran serta satu sekolah rendah dan menengah kitorang TAK RAPAT pun sebab erk dia budak baik lagi pandai kita budak nakal dan biasa-biasa jewwww.ayat mintak pelempang!

Dia adalah Izyan Saizan!nama pun dah cantik secantik tuannya.




kan kan cantikkan?Yan dan suami.congrates Yan!:D


tunggu Nik our GPS yang tiba-tiba hilang.kenapa dengan Adam tuh?

yeayyyyy dapat jugak pegang Adam!jejaka rebutan ni tahu.
busuk benar muka den dengan lipbum dah kering dan xpakai pape,Adam pun tak ikhlas.



all of us.2 kapel kat belakang tu pun tunggu giliran je tuh.tiap-tiap tahun makan nasi minyak yauuu!



benda pertama nak di buat kalau berjumpa adalah bergosip!haipp!



=)






bakal pengantin!tahun depan nasik minyak dorang pulak.heh,resign lagi sorang.

Mira

Gedik nak jugak.

Fatin

Ain


Nadia
the bachelors yang ambil aura dan berkat.KONON.

macam semua wedding kawan-kawan pun aku pergi amik berkat,tapi tak kahwin-kahwin lagi jugak,muahahahaha.

Kitorang sampai dah agak lambat jadi lepas makan semua terus pergi sembahyang zohor dulu sebab gerak sebelum zohor lagi.sikit punya lama padahal dekat je.biasalah,lama menunggu.dah siap sembahyang tu tengok orang dah kemas-kemas nak tutup kedai dah.suka benau pergi time majlis dah nak habis,hish!lepas tu masa lalu depan abang yang tengah kemas meja-meja makan dia cakap,ambillah kalau nak bunga.oh,dia provide rose dalam pasu on each meja,comel sangat!kitorang pun apa lagi............................tahu apa jadi lepas tuh?layannnnnnnnnnnnnnnn!




ha,amik kau!dah budget model dah semua terutama yang berdiri kat belah kanan sekali.nak kena hempuk?feeling HZ pulak,heh!


ouchh ouchh main drama pulak.


dan gambar terakhir adalah demi memenuhi impian masa kecil walaupun hanya dalam kamera Mira.jangan muntah tau!:B

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
erk!
gaya dah ada rupa pulak tak ada.
okay boleh muntah sekarang.


balik dah pukul 4 lebih nasik dalam perut pun tak hadam lagi pergi pekena ABC Frado pulok.perut tong sampah!muahahahaha.okay,next wedding?bye.



1 heart said:

pisangkunen on August 11, 2011 at 9:25 AM said...

ingat lagi dok ain ? heheh. gih ko wedding yan ? mano wedding de hari tuh hok di kl?

 

what my heart want to say Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei