Tuesday, March 22, 2011

Super Show 3 Malaysia!

love and huggies by goodgirlgee at Tuesday, March 22, 2011
Hengat tak aku cakap kat sini aku sangat tunggu Mac sebab satu lagi impian yang tinggi melangit akan jadi kenyataan.kekekekeke dah jadi kenyataan pun.sangat amat bersyukur dan berterima kasih sebab Allah dah makbulkan impian aku!tahu tak apa?tahu tak?






yah,SUPER SHOW 3!

I was waiting for this to come true since last year.dan bukanlah semua ini datang dgn mudahnya.banyak halangan kena redah dulu sebelum ia memang jadi kenyataan depan mata aku.

Starting with the cancellation of Malaysia's organizer,Red Present sampai kitorang Malaysia Elf di gantung tak bertali tak tahu ada ke tak SS3 di Malaysia sampailah ke masalah peribadi yang agak konflik untuk diselesaikan tapi sebab aku insist dan determine*yang sebenarnya keras kepala* akhirnya dapat jugak mereka bersepuluh jumpa aku!eh maksud aku sebaliknya,muahahaha.jodoh kitorang sangat kuat tahu!

Konsert start pukul 6petang tapi sebab nak drive tak nak berebut bau peluh dalam train dan tak tahu kat mana Stadium Bukit Jalil*jakun*serta nak ambil lighstick dgn t-shirt so tengahari dah gerak dari Shah Alam.pergi lunch dulu baru gerak ke stadium.2 jam sesat dengan berbelas hengget duit habis untuk bayar tol shet betul barulah jumpa stadium.padahal dekat je aku yang macam excited terlebih ke hape boleh pulak sesat.around 3 lebih sampai terus pergi ambil barang dan solat zohor dulu sementara tunggu si Fana sampai.masa sampai dah ramai elf yang beratur masuk stadium tapi kitorang relax dulu,lepas solat asar around pukul 5 dan Fana pun dah sampai baru masuk.masa masuk pintu besar untuk check tiket aku memang tak ada perasaan lagi tapi bila dah masuk dalam stadium i mean yeah the real indoor stadium where all elf were already there aku macam HOMAIGOD! BETULKAH AKU DATANG SS3?BETULKAH DAPAT TENGOK SHUPA JUNI OYO DENGAN MATA KEPALA SENDIRI?dan ye betul!sebab speechless dan tiket pun Fana yang pegang makanya aku ikut je dia.

Mula-mula cuak kalau dapat seat jauh nanti nampak rambut dorang je tapi sekali dah jumpa seat,lagi sekali HOMAIGOD!we were seated in front of stage.i mean the front stage!pemisah kami hanyalah VIP Seat.kalaulah tak ada VIP seat tuh memang kitorang paling depan bolehlah aku peluk kaki Siwon ke heret Eunhyuk turun stage ke,buat gempak sikit.dah ah dorang selalu datang front stage tuh mahunya aku tak terkedu.nasib baik tak meroyan kat situ.aku pun tak percaya aku diam je tak menjerit macam kena histeria macam elf lain.bukanlah tak jerit langsung gila hengat aku pergi tengok konsert nasyid ke tak jerit mestilah jerit jugak tapi tidaklah tahap hilang suara dan beriya benar.mungkin sebab speechless sangat maka jadi TERDIAM.muahahaha.okay tak percaya tengok video kat bawah aku record.VIDEO TANPA JERITAN SUARA SENDIRI DAN TAK SHAKING WALAUPUN SIWON DEPAN MATA.bukti speechless.kekekekekekke.

Sekarang mari layan gambar-gambar dari si amatur yang hanya bawak kamera digital murah tu pun pinjam dengan orang dan kena sembunyi dalam baju.nantilah SS4 aku bawak dslr gak sembunyi dalam seluar dalam pulak.muahahaha.......

CHECK IT OUT!!
gambar hagak banyak kalau x sanggup tengok baik blah sekarang.




mulakan gambar dgn model bermuka suci lepas solat asar.

ready nak masuk stadium.thanks to these 2 gurls 4 company me!



hey,she's not an elf but cassie yet she's still support SJ,so nice bebeh!
aku suruh pakai baju biru tak nak pastu lelebih beli cekak mickey biru.


my Elf sunbaenim~Nano!thanks to her beratur 6 jam belikan tiket utk kitorang!

berbaloi-baloi ikan kaloi!tak menyesal.SERIUS!



our Sapphire Blue!comel kan kan kan?

Sapphire Blue ocean!so proud with them!

ready dah nak tengok dorang bersepuluh?kat atas neh pemanas badan je
the real SUPER JUNIOR
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
IS
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
HEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
























































































malas nak letak caption gambar dorang tapi from the photos you can tell
Siwon dgn Donghae paling kerap datang area seat aku sbb
tu banyak gambar dorang.
*Siwon knew I was there .kekekekekkeke*

end of show.tak puas hati sebab 3jam je nak 13jam!
muka gembira tak reti nak kaber.

tengok!saye berjaya menjadikan 2 orang asing sebagai kawan.
be good friends tau!kekekekeke.

nak jugak hambek gambar dgn Donghae!

Nano adalah bias Donghae.eh silap Donghae adalah bias Nano.
we are Eunhae bias!:D





asyik jadi model aku je.muka penat dah.

with other Elf.


done with the photos.nak video jugak tak?sorry video x dapat nak haplod sebab tenet sumpah lembap gila dah berjam tunggu akhirnya aku give up.but seriously walaupun not close enough like people in VIP area which is depan kitorang but still i am able to see jerawat merah Siwon dan parut Kyuhyun dan lesung pipit Leeteuk dan sweet smile Donghae fom my seat.bukankah itu sudah cukup dekat?

Sebagai penutup entry yang panjang tak hengat neh,mintak maaplah dah curi masa korang sapa suruh rajin sangat baca dan tengok gambar,3 JAM BERSAMA SUPER JUNIOR ADALAH SANGAT AWESOME!NOT REGRET AT ALL.so pada Elf *yg mungkin tersesat ke sini sebenarnya nk bukak blog elf lain*yang tak pergi SS3 ni,do attend SS4!start saving duit from now sebab SS4 Malaysia konpem-konpem next year so still have plenty of time utk simpan duit.aku berani kerat kuku yang korang takkan menyesal punya!

should thanks my big sister too for her help.kamsa,unnie!











2 heart said:

cik yayana on April 21, 2011 at 9:51 PM said...

haha nak dekat sebulan entry ni, baru akak nak baca..

patut la dekat gaban..duduk dekat row P.Q paling depan kan~~ waaaaa jelesnye~~~ T__T

xmo kawan~~

goodgirlgee on April 23, 2011 at 5:03 PM said...

ha'ah Q pling dpan dan kalaulah xkrn seat VIP tuh..haish!xpe thun dpn ad lg nt kite bwak dslr eh akak.hihi.

 

what my heart want to say Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei