Friday, October 1, 2010

lelaki sempurna tiada dalam dunia

love and huggies by goodgirlgee at Friday, October 01, 2010
Masa kecil-kecil dulu selalu bergosip dengan kawan-kawan tentang lelaki idaman.semua orang pun nak bagitahu lelaki idaman masing-masing.harus macam tulah harus macam nilah.aku pun mesti ah nak menyibuk sekali.walaupun dah besar gajah,eh tak gajah lagi besau tapi masih mempunyai impian lelaki idaman seperti kecil-kecil dulu.cuma wajah lelaki idaman dah berubah,masa kecil dulu mahu lelaki handsome macam Anuar Zain sebab kenal Anuar Zain je tapi sekarang dah tukar.nak balik ke masa kecil dan tulis karangan Lelaki Idaman Saya....


mestilah,

gila-gila macam Eunhyuk.

ni bukan gila-gila tapi gila!


educated macam Seunggi

ni konvo betul okay bukan berlakon.


athletic macam Minho.

beliau adalah Ace of Dream Team.


tinggi macam Taecyon.

tinggi beliau adalah 185cm.ha,hamik kau tinggi terbalik dgn tinggi aku.


handsome macam Minho.

gorgeous!dah tukar Anuar Zain dengan Minho,muahaha.


mempunyai leadership macam Leeteuk.


manja macam Donghae.

ni bukan manja lagi dah tapi romantik.siap nak bagi bunga lagi.haih!
*i mean manja seorang lelaki*


protective macam Edward.

macam Edward tau bukan macam Robert Pattinson.

dan ahhh satu lagi.ni kalau tak ada pun tak apa tapi kalau ada memang bonus ah.confirm-confirm aku tidur nyenyak setiap malam tak payah pakai bantal dah.

mempunyai six-pack macam Siwon.

meleleh.meleleh.meleleh.


tapi sekarang dah tambah satu lagi idaman yang masa kecil dulu tak ada dalam senarai pun tapi sekarang dah duduk nombor 1 dalam carta.kalau tak ada sifat ni,out.





IMAM MUDA.


Asyraf.favourite aku.*dia ni JUARA tau*


Aran.favourite kakak aku.

kalau anda tengok Imam Muda 2010 maka anda akan tahu bagaimana karakter-karakter mereka.SEMBAHYANG WAJIBLAH TIDAK TINGGAL.sejuk perut dan limpa dan pankreas dan jantung segala.kalau dapat lelaki macam ni sumpah tak tinggal.


p/s:Umi cakap kena cari orang Kelantan senang nak balik beraya tapi mengikut sifat-sifat di atas tak ada pun orang Kelantan,macam mano?bahahaha.



3 heart said:

wie on October 1, 2010 at 8:40 AM said...

wow! ^^

nadia.yusof on October 1, 2010 at 8:52 AM said...

wah..ada jugek aran. haha.

fieracomey on October 1, 2010 at 10:44 PM said...

hahaha..aku bru nk oyak hal imam mudo tu..ltok last skali upenye...bagus3.....pape pun ciri2 hk kito nok..last skali berbalik ko basic..smaye x tggal..hu3.....kita sama2 doa dpt jodoh soleh k..ameeennn~~ I.ALlah

 

what my heart want to say Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei