Friday, April 30, 2010

baju baru

love and huggies by goodgirlgee at Friday, April 30, 2010
Last post for April.ewah,sikit je post aku tiap-tiap bulankan.maklumlah orang bizi xsempat nak singgah selalu.ni dah ter-rajin selalulah pulak datang menyemak.haha.terlebih rajin kerana selain MALAS study excited dapat tukar baju baru.eceh baju baru.maksud i layout baru.selalu dapat benda baru mesti nak excited terlebih-lebih lepas tu agak-agak dah lama sikit terus tinggal.muahaha.blog dah cantik-cantik segala ni*ke aku je yang rasa cantik?* nanti lepas ni i selalu update okeh.

Baju baru untuk blog yang dulu xcantik sangat neh again thanks to CHAIED.beliaulah yang selalu jadi mangsa aku.walau aku mintak tukar berkali-kali pun beliau sanggup.tq weh tq.dulu aku dah buat entry pasal minah ni tapi x letak gambar,sekarang nah ambil la gambar buat promosi...


jangan tengok yang tudung hitam.hodoh.tengok yang tudung putih.hati putih bersih lagi cantik tolong i tukar baju baru utk blog.


p/s:chaied,u still dont get ur chocotop even for previous favor.please remind me okeh!CHAIED ONLY.

1 heart said:

chaied on May 27, 2010 at 3:38 AM said...

2 chocotop 4 me..
nyummy! :D

 

what my heart want to say Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei