Monday, February 15, 2010

sunbae wedding

love and huggies by goodgirlgee at Monday, February 15, 2010
Okay saya tahu sudah lama tidak update blog dan blog pun sudah seperti nyawa-nyawa ikan.sekarang kembali untuk bergosip.oh sebelum itu mahu ucap SELAMAT TAHUN BARU CINA untuk semua rakyat Malaysia.eceh budget semua rakyat Malaysia baca blog x berapa nak busuk i neh.bahahaha.

sekarang mari bercerita tentang majlis perkahwinan yang dihadiri hari ini.majlis perkahwinan pertama untuk tahun ini dan bakal menyusul lagi di bulan-bulan akan datang.tengok,ramai bukan kawan-kawan yang sudah dan bakal berkahwin.maka banyak jugaklah duit yang perlu dilabur untuk beli hadiah kepad pengantin.muahahaha.eh tapi x apa nanti dapat makan free.bahahahaha.



penulis memang suka bergedik di tepi pengantin lelaki.bahahahahaha.



kau carilah sendiri yang mana pengantin.semua pun dah macam pengantin.aku pun dah kompius siapa yang kahwin sebenarnya.muahahaha.


our sunbae a.k.a senior a.k.a sista yang sangat best!


i pray the best for Kak Sue and her husband.moga perkahwinan kamu kekal hingga ke syurga okay.terima kasih jemput kami makan free.muahaha.


annyeong.eceh mentang la belajar bahasa korea.ye la bye.

1 heart said:

chaied on February 22, 2010 at 6:10 PM said...

wahh..cun cun~ :)

 

what my heart want to say Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei