Monday, February 22, 2010

Hafiz getting older

love and huggies by goodgirlgee at Monday, February 22, 2010
Today is Hafiz birthday!he's turning 28 today.HAPPY BIRTHDAY BRO.eceh,walaupun dah tahu Hafiz xkan baca totaplah aku nak wish,bahahaha.siapa Hafiz ni?kalau kamu pernah baca blog aku di awal-awal kemunculannya kamu akan tahu siapa si Hafiz ni,aku pernah buat entry pasal dia ni.macamlah special sangat ko tu,bro,muahahaha!eh tapi memang special pon sebab he's one of my favourite announcer.he's the only LELAKI MELAYU announcer di Fly Fm dan kalau aku tak salah la kan,antara 3stesen radio Inggeris utama di Malaysia yang aku dengar,again he's the only Malay man!kagum weh,betul aku kagum!


okay this is the birthday boy..



old photo of Hafiz Hatim and my sista.tahun lepas punya gambar kot.

again..


HaPPy BiRtHdAy HaFiZ!!!!




dah bye.

2 heart said:

fieracomey on February 23, 2010 at 9:41 PM said...

aku ingat pakwe kak mum...hu3

nadia.yusof on February 24, 2010 at 12:56 PM said...

pakwe kak dia pun betul gok..haha

 

what my heart want to say Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei