Sunday, February 12, 2012

Sally's weds

love and huggies by goodgirlgee at Sunday, February 12, 2012
Wedding again!OMG blog aku ni penuh dengan ucapan birthday kenduri-kendara orang kahwin je tapi sendirik punya,tarak!

Hari ni majlis bertandang kawan-baik masa di Uitm,Saliza.disebakan masa majlis belah dia di Terengganu aku dah tak pergi so majlis bertandang belah husband dia Manaf kenalah pergi.Klang tu je pun.Saliza adalah orang pertama dalam geng kitorang yang kahwin.dia memang patut jadi yang pertama sebab dia dah kakak-kakak,muahahaha.

hanya bertiga sebab Rubie di Terengganu dia tak nak datang.tudung still fine.




but damn later on tudung spoilkan hari ceriaku.:( with pengantin.
geng assignments.geng meniru Rubie masa test.geng ponteng kelas.

On the balik keluar topik,lepas ni turn siapa pulak?lepas tu sibuk dua-dua nak vote aku.baiklah akan berkahwin dengan kadar segera,pergi suruh Donghae masuk meminang sekarang!dush dush!

Selamat Pengantin Baru sayang Saliza dan Manaf.semoga bercinta sampai ke syurga!padahal dah 2 bulan kahwin.

2 heart said:

munirah azmi on February 14, 2012 at 9:34 PM said...

sep bek x suruh SIWON masuk minang. phewwww~~ lega banyak.. hahahaha *=P

goodgirlgee on February 15, 2012 at 10:59 PM said...

walaupun bias I Siwon tapi I nak kahwin dgn Donghae or Eunhyuk..hak3!

 

what my heart want to say Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei