Wednesday, May 11, 2011

Lelaki Berlari~

love and huggies by goodgirlgee at Wednesday, May 11, 2011
Since i'm back to my old-world again,being soooooooooooooooooo rajin hapdet blog,kan?macam everyday pun nak hapdet.macam everyday pun nak suap blog dengan cerita-cerita mengarut aku.muahahaha.guess what i'm doing to kill myself?eh not myself,i mean my time.hehehehehehehehehehe...i'm watching this!

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

RUNNING MAN!


one of the Korea's variety show.best gila dowh!bukan macam variety show lain yang selalunya indoor dan lebih banyak bercakap.Running Man ni game show yang buat outdoor dan the members kena berlari.sebab itu ia di panggil Running bukan Walking Man.semua members ada 8 orang,7 lelaki like gambar kat atas neh dan 1 perempuan,iaitu Ji Hyo.among all the guys,aku paling suka Joongki the brain!tentu-tentulah flower boy yg aku pilih,hahahaha.


games dia sangat best!dorang akan dibahagikan kpd 2 groups together with 2 orang tetamu then dorang kena cari running bell yang disembunyikan di sekeliling shooting area.macam kalau shooting di Seoul Tower,hah kau carilah running ball di seluruh area Seoul Tower tu.oh,2 group yg dibahagikan ni 1 akan cari running ball,1 lagi akan kejar group yang cri running ball tuh.kat sinilah peranan berlari tuh.group yg cri running ball kena lari dan cari running ball yg tersembunyi dan dlm masa yg sama kena avoid dari group yg kejar dorang sebab kalau group tu dpt tangkap dorang dan cabut nametag dorang maka dorang out dan xboleh teruskan lagi dah cari running ball tuh.group yang kalah akan kena hukuman.


ewah siap bagi sinopsis lagi,baik tak aku?siapa tak pernah tgk baik pergi tengok sekarang!aku jamin best gila.its not about the game only,tapi ada unsur friendship yg kuat dan tentulah lawak sampai sakit perut.semua members nampak macam adik beradik,so close!tapi sekarang Joongki dah keluar,tak ada dah brain dorang tsk tsk tsk.


heh aku ni macam buat preview program pulak,kekekekekeke.this is how i spent my days now!sooooooooooooo wasting time,kan?at least i do something to forget the pain.will start again soooonnnnnnn!do watch this program okay dude?bye!

1 heart said:

TiA on May 11, 2011 at 9:00 PM said...

uish..rama doh hok rekomen....mn nok donlod full eh?? ak dop behi la donlod part by part ni...unless terpakse...huhu

 

what my heart want to say Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei